Virtuvės baldų gamyba

Renkantis virtuvės baldus, svarbu išsirinkti ne tik derančias spalvas ir formą, bet ir baldų medžiagą. Virtuvės baldų gamyba pirmiausia ir prasideda nuo baldų medžiagos išrinkimo, tik tada išgaunama forma ir spalva. Kad teisingai išsirinktumėte baldus, reikia žinoti, kokiai medžiagai kokios savybės būdingos, taip pat nuspėti neigiamąsias pasirinkimo puses.


Laminuotos medienos drožlių plokštės (LMDP)

Tai puikus pasirinkimas dėl kainos ir kokybės santykio. Laminuotos medienos drožlių plokštės populiari medžiaga virtuvinių baldų gamyboje dėl to, kad tai patvari ir ilgaamžiška medžiaga. Ji nereikalauja didelės priežiūros, todėl naudoti baldus, pagamintus iš šios medžiagos, ypač patogu. Be to klientus džiugina, kad jie gali rinktis iš labai didelės spalvų, raštų ir tekstūrų įvairovės, o tai reiškia galimybę išsirinkti ir gerą baldo išvaizdą.


Medžio drožlių plokštės (MDP)

Šią medžiagą žmonės renkasi, nes baldai, pagaminti iš medžio drožlių plokščių atrodo ypač stilingai ir gražiai. Ši medžiaga daugiausia naudojama, gaminant baldus moderniu stiliumi rengiamoje virtuvėje. Ši medžiaga taip pat suteikia neribotą spalvų pasirinkimo galimybę, be to, pagal Jūsų pasirinkimą, baldai gali būti blizgūs arba matiniai. Tai galite pasirinkti pagal visą virtuvės dizainą. Medžio drožlių plokščių baldai turi minusą – jie nėra apsaugoti nuo mechaninių pažeidimų. Taigi, jie gali greit apsigadinti ir bus ne tokie patvarūs.


Medžio masyvas

Tai puikus ir populiariausias pasirinkimas tarp tų žmonių, kurie kuria klasikinės virtuvės įvaizdį. Dažnai jie renkasi ir medžio masyvo virtuvinį stalą, taigi baldai puikiai dera tarpusavyje. Mediniai baldai tuo ir patogūs, kad prie jų lengva derinti įvairius kitus baldus ar interjero detales, jie visada atrodo gražiai ir kuria jaukumo įpūdį. Be to, tai ekologiška medžiaga. Kaip ir kitų medinių baldų, taip ir virtuvės, trūkumas yra tas, kad iš medžio masyvo pgaminti baldai nėra labai atsparūs, jie lengvai braižosi, be to, su laiku gali kiek išsikreipti forma.


Stiklas

Virtuvės baldu gamyba gali būti ne tik iš medžio ar jį imituojančių medžiagų. Dalis baldų gali būti ir iš stiklo. Tai gali būti matinis, blizgus, skaidrus, dažytas ar dekoruotas stiklas. Daugiausia stiklo baldai naudojami siekiant virtuvei suteikti modernumo įspūdžio, jie atrodo labai prabangiai, tačiau tokius baldus reikia ypač gerai prižiūrėti, dažnai valyti ir gerai saugoti.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą